Kontakt

Der findes ikke dumme spørgsmål, når det kommer til ure, og jeg har mange svar om ure, så tag endelig fat i mig.

Hos Horologeek står vi hele tiden til rådighed, så tag endelig fat i mig via telefon på tlf. 21767147, på michael@horologeek.dk eller udfyld formularen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alt stort starter med passion, og det samme gælder mit arbejde med ure.

Urmager Michael P. H. Jensen, indehaver af Horologeek

Michael P. H. Jensen – altså jeg –  har gennem hele livet dyrket sin passion for horologi – kunsten at måle tid – og der bliver heller ikke lagt skjul på, at det er med dedikation og nørderi, at alle opgaver hos mig bliver løst. Det betyder et ordentlig resultat, god service og høj kvalitet ved hver eneste ur, der lægger vejen forbi Horologeek.

Horologeek er lig med erfaring

Virksomheden har eksisteret siden oktober 2013 og har serviceret knap 1.000 ure gennem den korte periode. Omega, Rolex, Tudor, Breitling, Panarei, AP, Tissot, Longines,  Seiko, IWC, Chopard, Tag Heuer, Bvlgari – nye som gamle. Co-axiale, Quartz, Chronograph, Automatic og Manuel – Vi har erfaring med det hele.

Selve forretningen ligger i Odense, men vi dækker hele Danmark, og Horologeek har da også erfaring med international handel af ure, samt international urmagerservice.

Unique Watches

unique-watches.dk

Få et uforpligtende tilbud

Står du med et ur, der skal til service? Har du et ur, du gerne vil have vurderet? Eller har du fundet lige det ur, du altid har drømt om? Så kontakt mig endelig, og så finder vi den rette løsning til dig og dit ur.

Urmagerservice